• femkegerritse@home.nl

Blog

  • amersfoort
  • moergestel

2 keer op het hoogste treetje

Een goed weekend voor Femke met 2 keer de winst bij  de junior dames.
Winst voor Femke Gerritse in de nationale veldrit van Amersfoort. De renster van ZZPR.nl-HanClean Orange Babies won de wedstrijd voor junior-vrouwen. Zij reden gezamenlijk met de vrouwen, maar er werd een aparte uitslag opgemaakt. “Ik had een goede start en ging als zesde het veld in. Daarna heb ik goed mijn op mijn eigen ritme gereden. Omdat ik de wedstrijd goed had opgebouwd, kon ik in de laatste twee ronden nog vol gas geven en nog twee concurrentes inhalen. Ik was vierde in totaal en dus eerste junior-vrouw.”

In Moergestel was de wereld wit. De trainingrondjes waren nog droog en zand maar na een paar uur was alles bedolven onder een dikke deken van sneeuw. Femke Gerritse werd vierde bij de vrouwen en won bij de junior-vrouwen. “Ik had niet zo’n goede start, waardoor ik veel rensters moest inhalen. Maar dat ging echt super goed. Het was een parcours dat me goed lag.”

Geen reacties

Leave a Reply

Soudal Classic Hasselt 2017Nederlands Kampioen Veldrijden Junior Dames