• femkegerritse@home.nl

Blog

Brons op NK tijdrijden

Op woensdag 27 juni werd in Bergen op Zoom het NK tijdrijden verreden. Bij de junior-vrouwen behaalde eerstejaars junior-vrouw Femke Gerritse een mooie 3de plaats. Vorig jaar behaalde zij eveneens een bronzen medaille op het NK tijdrijden, toen nog bij de nieuweling-meisjes. Gerritse zette met 17.21 min. met nog 5 junior-vrouwen te finishen de tot dan toe snelste tijd op de klokken. De directe na haar gestarte Rozemarijn Ammerlaan uit De Lier dook met een tijd van 16.50 min. onder die van Gerritse. Uiteindelijk was het nog Britt Knaven uit Strijbeek die zich met een tijd van 17.06 tussen Ammerlaan en Gerritse nestelde op plaats 2. Silke Smulders legde beslag op een 8ste plaats en Pien Limpens zette de 18de tijd op de klokken.

Tags: , ,

Geen reacties

Leave a Reply

WielerweekendTrainingskamp Oostenrijk KNWU Selectie