• femkegerritse@home.nl

Blog

  • SF180927-10003-540×438
  • podium wk
  • IMG_3684-1024×877

UCI-Nations Cup voor Nederlandse junior-vrouwen

Nederland werd na afloop van de WK wedstrijd in Innsbruck gehuldigd als het beste land in de UCI Nations Cup voor junior-vrouwen zodat het Wilhelmus nog wel klonk in Innsbruck. Talentcoach Loes Gunnewijk dacht in Oostenrijk dat het behaalde resultaat het hoogst haalbare was. “We hebben met onze rensters veel tijd gestoken in het beter leren rijden op parcoursen als deze. Ze hebben stappen gezet in het dalen en in het klimmen, maar in vergelijking met andere landen missen we natuurlijk wel wat routine. Het is goed dat Rozemarijn en Eva er lang bij konden blijven, maar op een traject als deze komt iedereen op zijn plek terecht. Ze hebben geen pech gehad, zijn niet gevallen, dus dit was het hoogst haalbare.”

Tags: , ,

Geen reacties

Leave a Reply

2018 UCI Road World Championships – Innsbruck-Tirol (AUT) / Women Junior Road RaceVeldrijden