• femkegerritse@home.nl

Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeld pagina. Het verschilt van een bericht omdat het zich op een vaste plaats bevindt en getoond wordt in je sitenavigatie (in de meeste thema’s). Veel mensen starten met een Over pagina waarmee ze zich introduceren bij de site bezoekers. Het kan iets vertellen als dit:

Hallo allemaal! Ik ben overdag postbezorger en ’s avonds houd ik me bezig met acteren. Ik woon in Amsterdam en heb een tekkel met de naam Hecktor en houd van sterke koffie

…of iets als dit:

De XYZ vereniging is opgericht in 1971 en levert kwaliteit aan de leden. De vereniging kent sinds de oprichting meer dan 1000 leden, waarvan vele vrijwilligers taken op zich nemen om XYZ te laten bestaan.

Als nieuwe WordPress gebruiker, ga naar je dashboard om deze pagina te verwijderen en maak nieuwe pagina’s voor je site. Veel plezier!

Stuur mij een berichtje

Mijn contact info


Bedankt dat u tijd heeft genomen om mijn pagina te bezoeken. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden, hoe u contact kunt opnemen. Neemt u contact op via het onderstaande formulier, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Algemeen Contact

Voor zakelijke vragen en/of issues kunt u terecht bij mijn manager Frank Gerritse.

Voor uw interesse in de vereniging WV Schijndel of het zzpr.nl -hanclean – orange babies cycling team, ziet u ook een aantal links.
Neemt u gerust eens een kijkje op de Social Media pagina’s, of neem contact op via het aangegeven e-mail adres.

Adres:

Ik woon in Rosmalen

femkegerritse@home.nl

Social Links

Stuur bericht